Importator

Compania noastra importa clorura de magneziu hexahidrata MgCl2*6H2O, produs eficient care completeaza deficientele organismului, continand bioelemente de baza, esentiale pentru buna functionare a organismului.

Magneziul este un micronutrient foarte important, prezent in toate celulele corpului, insa majoritatea oamenilor au deficit de acest element.

Motivele pot fi multe: stil de viata accelerat, dieta precara (alimente prelucrate termic, in loc de fructe si legume proaspete), stres constant, etc.

Puteti alege diverse modalitati de suplimentare a nivelului de magneziu, insa unele dintre ele prezinta dezavantaje:

  1. Puteti cumpara de la farmacie comprimate cu magneziu mai mult sau mai putin asimilabil, care costa o avere, iar rezultatele sunt foarte putin vizibile. In plus, magneziul se absoarbe mult mai bine prin piele, decat cel administrat pe cale orala. Asa ca cel mai indicat este sa va completati rezervele de magneziu printr-o modalitate externa, cum sunt apele saline.
  2. Va puteti bucura de efectele apei saline vizitand Marea Moarta, care are o concentratie mare de clorura de magneziu ce se absoarbe in piele foarte bine. Insa acest lucru este costisitor, iar majoritatea oamenilor nu au cum sa se duca in vacanta la Marea Moarta pe tot parcursul anului. Pe de alta parte, organismul uman are nevoie de clorura de magneziu in mod constant.

Atunci ce e de facut? Noi avem solutia ideala!Clorura Magneziu

Selectati optiunea numarul 3, care presupune:

Propriul spa, la un pret foarte mic!

Sigurele dezavantaje este lipsa plajei, a soarelui, privelistilor minunate, insa este o modalitate simpla si placuta de a furniza organismului magneziu si toata lumea si-o permite.

Va oferim clorura de magneziu MgCl2*6H2O la un pret atractiv!

Baile sunt o modalitate simpla si placuta de a beneficia din plin de proprietatile clorurii de magneziu.

Cum se prepara o baie de magneziu?

Tratament prin intermediul pielii – baia cu clorura de magneziu asigura organismului ioni de magneziu care se absorb in totalitate. Baie: intr-o cada cu apa calda se adauga 1 – 2 cani de clorura de magneziu, se dizolva, dupa care se lasa sa actioneze asupra pielii timp de 20 – 30 minute. Nu folositi sapun sau alte produse cosmetice.

Daca aveti pielea sensibila, puteti avea simptome precum: senzatii de zgarieturi, usoare intepaturi sau arsuri, senzatii de caldura. Dupa o scurta perioada de timp, aceste senzatii dispar si totul devine foarte placut. Dupa baie, este indicat sa va clatiti corpul sub dus.

Relaxare pentru picioare: 1 cana de clorura de magneziu se dizolva in 3 – 4 litri de apa calda. Tineti picioarele in solutia obtinuta timp de 20 – 30 de minute, dupa care se spala cu apa curata. Ionii de magneziu intra in sange prin intermediul picioarelor si ofera o senzatie foarte placuta. Procedura se realizeaza de preferat seara si se repeta timp de 2 saptamani.