Distributie

Clorura MagneziuCompania noastra distribuie clorura de magneziu hexahidrata. Desi la inceput aceasta substanta poate ridica indoieli, defapt este o modalitate revolutionara, care va schimba permanent modul de aprovizionare a corpului cu magneziu.

Clorura de magneziu este esentiala pentru buna functionare a organismului uman. Atat magneziul, cat si clorul sunt nutrienti necesari pentru functionarea corespunzatoare a corpului.

De ce este clorura de magneziu atat de importanta?

Magneziul se regaseste in toate celulele corpului, iar lipsa lui poate avea consecinte grave. Nu te odihnesti cand dormi, ai des crampe musculare, te enervezi din orice lucru? Te simti obosit iar pleoapele se zbat involuntar? Aceste lucruri pot fi cauza lipsei de magneziu in organism.

Concentratia de magneziu din corp scade sub influenta unor boli, medicamente sau nutritie inadecvata. Tot mai multi oameni sufera de deficit de magneziu, din cauza ritmului de viata alert, stresului si alimentelor procesate. Daca ai impresia ca suferi de deficit de magneziu, nu fugi imediat la doctor.

Ce e de facut?

Incepe prin a furniza corpului substantele necesare, prin intermediul clorurii de magneziu – cea mai buna sursa de magneziu, care ajuta la mentinerea normalitatii functiilor organismului.